Ingredientes:
3 papas medianas en rodajas de 1cm aprox.
2 cebollas medianas en aros
1 pimiento verde en juliana
1 diente de ajo machacado
Aceite de oliva
Sal, pimienta
Pimentón
Agua, cantidad necesaria
Preparación:
Saltear las cebollas con el pimiento, ajo, sal y piminenta aprox. 7 minutos. Agregar las papas, sal, una pizca de pimentón y orégano, mezclar un poco. Agregar agua hasta apenas por debajo del nivel de las papas, tapar y cocinar hasta que esté listo, aprox. 15 minutos a fuego medio. Servir con pimentón.
Ingredients:
3 medium potatoes cut in 1cm slices
2 medium onions in rings
1 green capsicum cut in strips
1 garlic glove mashed
Olive oil
Salt, pepper
Paprika
Water needed
Preparation:
Sauté onions, capsicum, garlic, salt and pepper aprox. 7 minutes. Add potatoes, salt, oregano, and a pinch of paprika, add water untill potatoes are almost covered. Cover and cook till ready, aprox. 15 minutes on medium-heat. Stir sometimes. Serve with sprinkled paprika on top.
Ingredients:
3 medium potatoes cut in 1cm slices
2 medium onions in rings
1 green capsicum cut in strips
1 garlic glove mashed
Olive oil
Salt, pepper
Paprika
Water needed
Preparation:
Sauté onions, capsicum, garlic, salt and pepper aprox. 7 minutes. Add potatoes, salt, oregano, and a pinch of paprika, add water untill potatoes are almost covered. Cover and cook till ready, aprox. 15 minutes on medium-heat. Stir sometimes. Serve with sprinkled paprika on top.
No hay comentarios:
Publicar un comentario