Ingredientes:
2 tazas de garbanzos crudos o una lata de garbanzos cocidos(en este caso guardar también el agua)
Jugo de 1 limón
1 cucharada de tahine
1 cucharita comino molido
Sal, pimienta
Aceite de oliva
Pimentón dulce(opcional)
Preparación:
Poner en remojo los garbanzos crudos, durante 8 horas.
Colar los garbanzos, cocinarlos por 40 minutos.
Colarlos, reservar el agua de cocción a parte.
Procesarlos agregando el agua de cocción de a poco hasta lograr textura deseada,(no debe quedar muy firme),limón,comino,sal, pimienta,tahine, y el aceite ir agregándolo en forma de hilo mientras se procesa.
Enfríar y presentar con un chorrito de aceite de oliva, unas hojas de cilantro y pimentón dulce (opcional).
Ingredients:
2 Cups of chickpeas raw or 1 can of cooked ones(keep the liquid)
Juice of one lemon
1 Tbsp of Tahine
1 tsp of ground cumin
Olive oil
Salt, pepper
Paprika (optional)
Preparation:
Soak chickpeas 8 hrs or overnite.Drain and cook for about 40 min.Keep the cooking water .Process until desired consistency adding the cooking water (it should not be firm) Add meanwhile, lemon juice, cumin, salt pepper and tahine.Add oil by dripping while processing.Put in the refrigerator .Decorate with olive oil, cilantro leaf and paprika.
Ingredients:
2 Cups of chickpeas raw or 1 can of cooked ones(keep the liquid)
Juice of one lemon
1 Tbsp of Tahine
1 tsp of ground cumin
Olive oil
Salt, pepper
Paprika (optional)
Preparation:
Soak chickpeas 8 hrs or overnite.Drain and cook for about 40 min.Keep the cooking water .Process until desired consistency adding the cooking water (it should not be firm) Add meanwhile, lemon juice, cumin, salt pepper and tahine.Add oil by dripping while processing.Put in the refrigerator .Decorate with olive oil, cilantro leaf and paprika.
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